Yin Yoga XL

Ben je op zoek naar een rustige zachte vorm van Yoga? Dan is deze workshop iets voor jou! Renate begeleidt jou door een extra lange sessie Yin Yoga.

Yin Yoga is een langzame en passieve vorm van yoga waarbij de houdingen voor een langere tijd worden vastgehouden (3-5 minuten).

We leven in een super snelle maatschappij en hebben vaak geen tijd meer om de pauze knop in te drukken. We staan bijna niet meer stil, zijn moe en uitgeput op alle vlakken. Daardoor gaan we voorbij aan onszelf en horen we niet meer wat ons lichaam ons wil vertellen. Hierdoor moet ons lichaam gaan schreeuwen en zelf aan de noodrem trekken. In de yin houdingen ga je naar binnen keren, ga je vertragen, los laten en terug leren luisten naar het fluisteren van jouw lichaam. Hierbij word je aangemoedigd om de houdingen aan te passen aan jouw lichaam. Je creëert hierdoor jouw specifieke vorm van de houding die super helend werkt en dit is zelfzorg ten top!

In deze XL-les hebben we samen de tijd nog iets dieper te duiken in deze yoga practice en om de ontspanning en de connectie met ons lichaam nog meer te kunnen vinden.

Doelgroep

Voor wie nood heeft aan vertraging, voor wie even wil stilstaan en terug wil leren voelen wat je nodig hebt.

Voor wie houdt van een rustige en zachte yoga en zichzelf even in de watten wil leggen.

Lesduur

Lesinhoud

  • Korte meditatie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Opwarmingsoefeningen
  • Zittende + liggende houdingen
  • Eindontspanning (Savasana)

Data

Vrijdag 29 maart 19:00-20:30

 

Prijs: € 15,- inclusief een hapje en een drankje.

Voor leden met een abonnement, is deze workshop inbegrepen in hun abonnement.