Let's Connect

Laat je Yin & Yang samensmelten in deze unieke workshop: Let’s Connect. Een inspirerende sessie die je op een reis meeneemt om de diepere lagen van je lichaam en geest te verkennen. Door middel van Yoga, Meditatie en Power Dance creëren we meer bewustwording en verbinding met onszelf. Deze workshop is een zoektocht naar je zachte kracht, waarbij plezier, vrijheid en beweging centraal staan.

Voor deze workshop bundelen twee Power Ladies van ons Team, Marijke en Laureen, hun krachten en vullen elkaar zo perfect aan. Marijke vertegenwoordigt de ‘Yin’ en Laureen de ‘Yang’.

Marijke vindt haar rust in het geven van ontspanning aan anderen en het is haar missie om jouw bewustwording van lichaam en geest te doen groeien. Zij neemt het gedeelte rond Meditatie en Yoga op zich.

Laureen haalt dan weer ontzettend veel energie uit dansen, het hoort bij de routine van haar leven en zo creëert ze balans. Dansen voedt lichaam en geest, geeft kracht en voldoening. Laten we dansend genieten in het moment en je zal zeker de ‘fun’ voelen tijdens haar Power Dance gedeelte.

Doelgroep

Let’s Connect biedt een unieke kans om dieper in contact te komen met jezelf door middel van Yoga, Meditatie en Dans. We nodigen je uit om je zachte kracht te ontdekken en te genieten van de vrijheid en plezier die deze workshop biedt. Of je nu een beginner bent of ervaren, iedereen is welkom om deel te nemen en te groeien.

Kom mee op deze reis naar rust, transformatie en bewustzijnsgroei.

Lesduur

Lesinhoud

  • Meditatie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Yoga
  • Warming-up
  • Powerdance
  • Cooling down
  • En vooral heel veel fun!

Zondag 30 juni 10:30-12:00

Prijs: € 15,- inclusief een hapje en een drankje.

Voor leden met een abonnement, is deze workshop inbegrepen in hun abonnement.