Team

Enérgico staat voor Energiek, Vitaal, Actief, Fysiek, Sterk, Levenskrachtig, Beweeglijk en Gespierd!

Dit alles vind je ook terug in ons Team.

Maak hieronder kennis met hun, zij zorgen er elke week weer voor dat al onze lessen op hoog niveau gegeven worden.

Freija

Met een grote passie voor sport, yoga en meditatie werk ik dagelijks aan een actieve en gezonde levensstijl. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bewegen geeft me naast bakken energie ook een happy feeling. Mijn vrije tijd spendeer ik dan ook graag aan bewegen en mediteren.

Ik ben dan ook heel blij om mijn passie met jullie te delen en mijn eigen sportclub in 2019 te kunnen oprichten.

Met deze nieuwe uitdaging ben ik echter niet aan mijn proefstuk toe. De afgelopen jaren gaf ik in fitnesszaken allerhande lessen: Spinning, Aquaspinning, Step Aerobics, BBB, Body Power, Body Shape, Xcore, Abs, …

Hiertoe volgde ik reeds meerdere opleidingen bij AALO Fitness Academie: Aerobics Master, Step Aerobics Master, Cycle Master, Body Shape, Fitness Master, Personal Training. Dit om mensen met diezelfde passie voor sport professioneel te begeleiden.

Enkele jaren geleden kwam er nog een andere passie bij: yoga en meditatie. Hiervoor volgende ik verschillende workshops (o.a. Kino McGregor, Tim Feldman), Teacher Trainingen (o.a. De Yoga Studio Eindhoven RYT200) en yoga/meditatie retreats zoals Vipassana.

Voor alle info en vragen mbt ons aanbod kan je bij mij terecht!

Ik zie je graag verschijnen in de leukste sportclub van Neeroeteren en omstreken!

Renate

Sinds enkele jaren ben ik bewust bezig met een gezondere levensstijl en hier hoort sporten zeker ook bij.

Ik geef zowel sportlessen aan volwassenen als aan kinderen en jongeren. In mijn lessen ga je merken dat ik een zeer gedreven persoon ben. De afgelopen jaren gaf ik reeds verschillende lessen zoals Circuit Training, Body Shape, Core Training en Body Power.

Enige tijd geleden is er nog een andere passie bijgekomen: Yoga. Dit is voor mij de perfecte manier om mijn drukke agenda even los te kunnen laten en tot rust te komen.

Deze passie wilde ik dan ook graag delen met andere en hiertoe volgde ik verschillende opleidingen en workshops. Kinder- en tieneryoga bij El Sole, Teacher Training Yin Yoga, workshops Ashtanga Yoga o.a. bij Kino McGregor.

Wil je in een leuke sfeer sporten of tot rust komen en je hoofd leegmaken? Kom dan zeker eens meedoen in één van mijn sport- of yogalessen!

Mieke

Sinds enkele jaren geef ik sportlessen aan volwassenen. 

Sporten geeft me de kans om te ontspannen na een drukke werkdag. Het werkt als een enorme uitlaatklep en geeft me veel voldoening. Het ontlaadt en tegelijk krijg ik er enorm veel energie van!

Om les te kunnen geven volgde ik  verschillende opleidingen zoals Spinning, Sprint, Body Boxx en Xcore. 

Ik wil graag mijn enthousiasme en sportiviteit delen met jullie, dus kom zeker eens meedoen in één van mijn lessen!

Rachelle

Eén van mijn passies is sporten, ik haal hier veel voldoening uit. Je zal me dan ook tegenkomen in verschillende lessen.
 
Enkele jaren geleden ben ik in het lesgeven gerold en werd ik intern opgeleid om mensen met dezelfde passie te kunnen begeleiden.
 
Wil je graag komen sporten in een leuke sfeer en op goede beats, dan zie ik je graag in mijn les!
 

Anne

Al meer dan 20 jaar beoefen ik de actievere vormen van yoga, zoals Power Yoga, Ashtanga Yoga en Vinyasa Flow Yoga.
De combinatie van focus, inspanning en vervolgens ontspanning is wat mij in deze vormen van yoga enorm aanspreekt.
 
Afgelopen jaren heb ik verschillende yoga workshops gevolgd, oa een weekend workshop met Kino MacGregor. In 2023 volgde ik de Ashtanga based Yoga Docenten Opleiding bij Yogaplace (RYT200))
 
Ben jij op zoek naar een actieve yogales waarbij je balans, kracht, souplesse en lenigheid ontwikkelt, dan zie ik je graag in één van mijn lessen!

Kelly

Na het volgen van de AALO-opleiding Step Aerobics ben ik mijn eigen draai gaan vinden in het lesgeven. Hoe meer ik het doe, hoe leuker ik het vind.

Ik volg al jaren zelf steplessen. De muziek, de danspasjes op en rond de step geven me een enorme feel-good boost. Deze energie probeer ik over te brengen in mijn lessen.

Op een leuke manier sporten, wie wil dat nu niet!?
Nieuwsgierig? Kom zeker eens proberen! We maken er een feestje van!
 

“Do more of what you love!”

Cindy

Mijn passie ligt in het werken met kinderen! In mijn job werk ik als leerlingenbegeleiding in een school. Ik werk daar met kinderen individueel en in groep. Daarnaast ben ik werkzaam in een privépraktijk.

Sport en spel bevordert de ontwikkeling van kinderen en jongeren, het verhoogt het zelfvertrouwen en heeft een goed effect op het zelfbeeld.

 Beweging en spelen staan centraal.  Bewust omgaan met je eigen lichaam, plezier beleven, jezelf leren kennen en je goed in je vel voelen dat is het doel van mijn lessen! 

Claudia

Sporten triggert me al van jongs af aan. Ik heb zowat alle sporten geprobeerd die je maar kan bedenken. Al vrij snel werd duidelijk dat het als een ‘drugs’ voor me is en dat ik me er zowel fysiek als mentaal in kan uitleven. Mijn grootste passie vond ik in het handballen. Na het doorlopen van de Topsportschool bereikte ik de Nationale Ploeg. Na mijn eigen handbalcarrière heb ik ondertussen al meerdere handbalteams gecoacht. Ook coachte ik een waterpoloteam en organiseerde ik Bootcamps.

Sporten is mijn leven en ik organiseer dan ook alles ernaar zoals voeding, levensstijl, planning, etc. Het geeft me energie en deze energie wil ik dan ook graag overbrengen op andere. Naast het coachen geef ik LO lessen en werk ik parttime bij Sport Vlaanderen.

Wil je graag je grenzen verleggen en samen met mij de Neeroeterse bossen verkennen dan zie ik je graag verschijnen in mijn les.

Marijke

Door mijn jarenlange ervaring in de wellness sector, durf ik me gerust specialist in het creëren van ontspanningsmomenten te noemen. Mijn ervaring ligt in het geven van verschillende ontspanningsmassages, meditatieworkshops, kinderyoga en yoga-initiaties voor volwassenen.

Om te blijven groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en om mensen met dezelfde passie nog beter te kunnen begeleiden, volg ik een Yoga Docenten opleiding.

Graag verken ik samen met jou het pad van yoga. Laten we samen verbinden, dichter tot onszelf komen en leren genieten van de kleine dingen in het leven.

Tot op de yogamat… Namasté!