Team

Maak kennis met ons fantastisch team, zij zorgen ervoor dat alle lessen op hoog niveau gegeven worden.

Freija

Met een grote passie voor sport, yoga en meditatie werk ik dagelijks aan een actieve en gezonde levensstijl. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bewegen geeft me naast bakken energie ook een happy feeling. Naast mijn kantoorbaan, spendeer ik mijn vrije tijd dan ook graag aan bewegen en mediteren. Ik ben dan ook heel blij om mijn passie met jullie te delen en mijn eigen sportclub in 2019 te kunnen oprichten. Met deze nieuwe uitdaging ben ik echter niet aan mijn proefstuk toe. De afgelopen jaren gaf ik in fitnesszaken allerhande lessen: spinning, aquaspinning, step-aerobics, bbb, bodyshape, coretraining, abs, … Hiertoe volgde ik  reeds meerdere cursussen bij AALO Fitness Academie, om mensen met diezelfde passie voor sport professioneel te begeleiden. Enkele jaren geleden kwam er nog een andere passie bij: yoga en meditatie. Hiervoor volgende ik verschillende workshops en teacher trainingen.

Ik zie je graag in één van mijn lessen!

Renate

Hoi, ik ben Renate en sinds kort geef ik ook sportlessen aan volwassenen. Ik ben zelf beginnen sporten bij Freija in het begin dat zij haar sportclub opstartte. Ik werd warm onthaald en had direct een goed gevoel. Na een tijdje intensief sporten kreeg ik de vraag om kidslessen te geven en heb direct ‘ ja’ gezegd. Daarna heb ik eens een paar vervangingen gedaan bij de volwassenen en dit proefde naar meer. Zo ben ik dan ook in de lessen van de volwassenen gerold . Ik heb al meerdere lessen gegeven zoals Core Training, Circuit Training, Body Power en Yin Yoga. Deze laatste is een perfecte aanvulling om mijn drukke agenda eventjes los te laten.

Ben je op zoek naar een leuke combinatie van sportlessen dan hoop ik dat ik jou eens zie in één van mijn lessen!

Mieke

Hey, ik ben Mieke en ben vereert les te mogen geven in de sportclub van Freija. Zelf heb ik een tijdje lessen gevolgd bij Freija in een fitnesscentrum en al snel sloeg de passie over om les te geven.

Ik gaf enkele jaren spinning, sprint, body boxx en Xcore. Voor Xcore deed ik mijn opleiding bij House of workouts.

Freija werkt erg inspirerend en ik ben erg blij om lid te zijn van het team Enérgico.

Sport geeft me de kans om de druk van mijn huidige job als psychiatrisch thuisverpleegkundige er af te laten. Het geeft me energie en een voldaan gevoel. In het weekend kan je me tegen komen op de koersfiets met een bende vrouwen of mijn zoontje Rens. Sporten zit in de gene!

Ik hoop mijn enthousiasme en sportiviteit te delen met jullie.

Rachelle

Hoi, ik ben Rachelle en sinds mei 2021 sport ik bij Enérgico. Hierdoor heb ik een nieuwe passie ontdekt en haal ik enorm veel voldoening uit de verschillende lessen.
Heel toevallig ben ik in het lesgeven gerold. 
Verder zal je mij regelmatig zien mee sporten tijdens de andere lessen. 
Naast mijn job als verpleegkundige spendeer ik mijn vrije tijd met mijn partner, 2 zoontjes en vriendinnen. 
 

Anne

Ik ben bij Enérgico gestart als vervangster voor de Vinyasa Flow Yoga les van Freija tijdens haar vakanties. Na een aantal vervangingen vroeg Freija of ik interesse had in een vaste eigen les. Met veel enthousiasme heb ik ‘ja’ gezegd!Al meer dan 20 jaar beoefen ik de actievere vormen van yoga, zoals Power Yoga en Ashtanga Yoga. De combinatie van focus, inspanning en vervolgens ontspanning is wat mij in deze vormen van yoga enorm aanspreekt. Dus ben jij op zoek naar een actieve yogales waarbij je kracht, souplesse en lenigheid ontwikkelt, dan zie ik je graag in één van mijn lessen!

Kelly

Hoi! Ik ben Kelly. Begin dit jaar ben ik begonnen met de groepslessen bij Enérgico en zal de steplessen voor beginners geven.
Ik volg al jaren steplessen. Hier kan ik het beste mijn energie in kwijt. De muziek, de danspasjes op en rond de step geven me een enorme boost.
Ik was erg vereerd toen Freija me vroeg om les te geven. Na het volgen van de AALO-
opleiding step ben ik klaar om de steplessen voor beginners over te nemen.
Zelf blijf ik de steplessen voor gevorderden bij Freija volgen. Ook het volgen van conventies en een masteropleiding step staan nog op de planning.
Op een leuke manier sporten, wie wil dat nu niet?! 😊
Nieuwsgierig? Kom zeker eens proberen! We maken er een feestje van!