Team

Enérgico staat voor Energiek, Vitaal, Actief, Fysiek, Sterk, Levenskrachtig, Beweeglijk en Gespierd!

Dit alles vind je ook terug in ons Team.

Maak hieronder kennis met hun, zij zorgen er elke week weer voor dat al onze lessen op hoog niveau gegeven worden.

Freija

Met een grote passie voor sport, yoga en meditatie werk ik dagelijks aan een actieve en gezonde levensstijl. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bewegen geeft me naast bakken energie ook een happy feeling. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan bewegen en mediteren.

Ik ben dan ook heel blij om mijn passie met jullie te delen en mijn eigen sportclub Enérgico in 2019 te kunnen oprichten.

Met deze nieuwe uitdaging ben ik echter niet aan mijn proefstuk toe. De jaren vóór Enérgico gaf ik in fitnesszaken allerhande lessen: Spinning, Aquaspinning, Step Aerobics, BBB, Body Power, Body Shape, Xcore, Abs, …

Hiertoe volgde ik reeds meerdere opleidingen bij AALO Fitness Academie: Aerobics Master, Step Aerobics Master, Cycle Master, Body Shape, Fitness Master, Personal Training. Dit om mensen met diezelfde passie voor sport professioneel te begeleiden.

Enkele jaren geleden kwam er nog een andere passie bij: yoga en meditatie. Hiervoor volgde ik verschillende workshops (o.a. Kino McGregor, Tim Feldman), Teacher Trainingen (o.a. De Yoga Studio Eindhoven RYT200) en yoga/meditatie retreats zoals Vipassana.

Sinds 2013 geef ik ook meerdere keren per jaar sport- en yogalessen voor de Canadese organisatie NRG2GO in verschillende resorts in de Caraïben. Hierdoor kan ik mijn grootste passies combineren: reizen, lesgeven, sporten, yoga en meditatie.

Voor alle info en vragen mbt het aanbod van Enérgico kan je bij mij terecht!

Ik zie je graag verschijnen in de leukste en meest dynamische sport- en yogaclub van Neeroeteren en omstreken!

Vacature

Kom jij bij ons Team?

Door ons uitgebreid aanbod van groepslessen voor volwassenen en tieners zijn we steeds op zoek naar gepassioneerde lesgevers. Zowel voor onze Yoga- als voor onze Sportlessen.

Ben jij nog op zoek naar een mooie lesgeef locatie en een leuk Team!?

Wil jij graag een les geven die we reeds in ons aanbod hebben of geef jij een les die we nog kunnen toevoegen aan onze uurrooster? 

Neem dan zeker eens contact met ons op en dan bekijken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mail ons op hello@energico.be