Team

Maak kennis met ons fantastisch team, zij zorgen ervoor dat alle lessen op hoog niveau gegeven worden.

Freija

Met een grote passie voor sport, yoga en meditatie werk ik dagelijks aan een actieve en gezonde levensstijl. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bewegen geeft me naast bakken energie ook een happy feeling. Naast mijn kantoorbaan, spendeer ik mijn vrije tijd dan ook graag aan bewegen en mediteren. Ik ben dan ook heel blij om mijn passie met jullie te delen en mijn eigen sportclub in 2019 te kunnen oprichten. Met deze nieuwe uitdaging ben ik echter niet aan mijn proefstuk toe. De afgelopen jaren gaf ik in fitnesszaken allerhande lessen: spinning, aquaspinning, step-aerobics, bbb, bodyshape, coretraining, abs, … Hiertoe volgde ik zeven jaar geleden reeds meerdere cursussen bij AALO Fitness Academie, om mensen met diezelfde passie voor sport professioneel te begeleiden. Enkele jaren geleden kwam er nog een andere passie bij: yoga en meditatie. Hiervoor volgende ik verschillende workshops en teacher trainingen.

Ik zie je graag in één van mijn lessen!

An

Als kind en tiener turnde ik 5x/week. Daarnaast was ook dansen een passie.

Mijn start in het lesgeven is gemaakt op mijn 20ste met kleuterturnen, turnen en stepaerobic voor kinderen alsook stepaerobic en BBB voor volwassenen.

In 2007 behaalde ik mijn diploma ‘initiator Actuele Dans’ bij BLOSO. Hierna nam ik kleuterdans, kidsdance en dansen voor gasten met een beperking voor mijn rekening. Vanuit de dans ben ik in 2009 gestart met Zumbalessen in Bree.

In 2015 ben ik in een fitnesscentra groepslessen gaan volgen. Al snel werd ik opnieuw aangetrokken tot het lesgeven. Boksen als cardioworkout en coretraining behoorden tot mijn vaste lessen.

In 2020 werd ik door Freija gevraagd om bij Energico les te geven.

Mieke

Hey ik ben Mieke bijna 37 jaar. Ik ben vereert les te mogen geven in de sportclub van Freija. Zelf heb ik een tijdje lessen gevolgd bij Freija in een fitnesscentrum en al snel sloeg de passie over om les te geven.

Ik gaf enkele jaren spinning, sprint, body boxx en Xcore. Voor Xcore deed ik mijn opleiding bij House of workouts.

Freija werkt erg inspirerend en ik ben erg blij om lid te zijn van het team Enérgico.

Sport geeft me de kans om de druk van mijn huidige job als psychiatrisch thuisverpleegkundige er af te laten. Het geeft me energie en een voldaan gevoel. In het weekend kan je me tegen komen op de koersfiets met een bende vrouwen of mijn zoontje Rens. Sporten zit in de gene!

Ik hoop mijn enthousiasme en sportiviteit te delen met jullie.

Kathleine

Kathleine maakt deel uit van ons team als vaste back-up voor de andere lesgeefsters.

Landrie

Landrie maakt deel uit van ons team als vaste back-up voor de andere lesgeefsters.