Team

Enérgico staat voor Energiek, Vitaal, Actief, Fysiek, Sterk, Levenskrachtig, Beweeglijk en Gespierd!

Dit alles vind je ook terug in ons Team.

Maak hieronder kennis met hun, zij zorgen er elke week weer voor dat al onze lessen op hoog niveau gegeven worden.

Freija

Met een grote passie voor sport, yoga en meditatie werk ik dagelijks aan een actieve en gezonde levensstijl. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bewegen geeft me naast bakken energie ook een happy feeling. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan bewegen en mediteren.

Ik ben dan ook heel blij om mijn passie met jullie te delen en mijn eigen sportclub Enérgico in 2019 te kunnen oprichten.

Met deze nieuwe uitdaging ben ik echter niet aan mijn proefstuk toe. De jaren vóór Enérgico gaf ik in fitnesszaken allerhande lessen: Spinning, Aquaspinning, Step Aerobics, BBB, Body Power, Body Shape, Xcore, Abs, …

Hiertoe volgde ik reeds meerdere opleidingen bij AALO Fitness Academie: Aerobics Master, Step Aerobics Master, Cycle Master, Body Shape, Fitness Master, Personal Training. Dit om mensen met diezelfde passie voor sport professioneel te begeleiden.

Enkele jaren geleden kwam er nog een andere passie bij: yoga en meditatie. Hiervoor volgde ik verschillende workshops (o.a. Kino McGregor, Tim Feldman), Teacher Trainingen (o.a. De Yoga Studio Eindhoven RYT200) en yoga/meditatie retreats zoals Vipassana.

Sinds 2013 geef ik ook meerdere keren per jaar sport- en yogalessen voor de Canadese organisatie NRG2GO in verschillende resorts in de Caraïben. Hierdoor kan ik mijn grootste passies combineren: reizen, lesgeven, sporten, yoga en meditatie.

Voor alle info en vragen mbt het aanbod van Enérgico kan je bij mij terecht!

Ik zie je graag verschijnen in de leukste en meest dynamische sport- en yogaclub van Neeroeteren en omstreken!

Renate

Sinds enkele jaren ben ik bewust bezig met een gezondere levensstijl en hier hoort sporten zeker ook bij.

Ik geef zowel sportlessen aan volwassenen als aan kinderen en jongeren. In mijn lessen ga je merken dat ik een zeer gedreven persoon ben. De afgelopen jaren gaf ik reeds verschillende lessen zoals Circuit Training, Body Shape, Core Training en Body Power.

Enige tijd geleden is er nog een andere passie bijgekomen: Yoga. Dit is voor mij de perfecte manier om mijn drukke agenda even los te kunnen laten en tot rust te komen.

Deze passie wilde ik dan ook graag delen met andere en hiertoe volgde ik verschillende opleidingen en workshops. Kinder- en tieneryoga bij El Sole, Teacher Training Yin Yoga, workshops Ashtanga Yoga o.a. bij Kino McGregor.

Wil je in een leuke sfeer sporten of tot rust komen en je hoofd leegmaken? Kom dan zeker eens meedoen in één van mijn sport- of yogalessen!

Mieke

Sinds enkele jaren geef ik sportlessen aan volwassenen. 

Sporten geeft me de kans om te ontspannen na een drukke werkdag. Het werkt als een enorme uitlaatklep en geeft me veel voldoening. Het ontlaadt en tegelijk krijg ik er enorm veel energie van!

Om les te kunnen geven volgde ik  verschillende opleidingen zoals Spinning, Sprint, Body Boxx en Xcore. 

Ik wil graag mijn enthousiasme en sportiviteit delen met jullie, dus kom zeker eens meedoen in één van mijn lessen!

Rachelle

Eén van mijn passies is sporten, ik haal hier veel voldoening uit. Je zal me dan ook tegenkomen in verschillende lessen.
 
Enkele jaren geleden ben ik in het lesgeven gerold en werd ik intern opgeleid om mensen met dezelfde passie te kunnen begeleiden.
 
Wil je graag komen sporten in een leuke sfeer en op goede beats, dan zie ik je graag in mijn les!
 

Jean-Marie

Bijna 20 jaar geleden volgde ik de Spinning opleiding van Mad Dogg Athletics. Ik voelde direct dat dit het was waar ik naar op zoek was. De lesgevers wisten me telkens te boeien met hun technieken en vaardigheden. Dit wilde ik ook leren.

Nadien deed ik nog verschillende vervolg opleidingen die betrekking hebben op Spinning zoals Hartslagtrainingen, HIT lessen en Ademhalingstechnieken.

Born From the Road, het originele Spinning programma, dat is waar het om gaat. De beleving van een buiten rit naar binnen halen.

Samen die beklimmimg doen of die tijdrit op stimulerende muziek. Dit op een verantwoorde manier en op jouw eigen tempo. Ik help je om jouw persoonlijke doelen te behalen.

It’s not important to be better than someone else, but to be better than yesterday…

Tot in mijn les!

yves

De sportmicrobe heeft me al op jonge leeftijd te pakken gekregen. Voetbal, tennis, tafeltennis, joggen, fietsen, etc. Stilzitten in mijn jeugdjaren was niet aan de orde.

In 2007 kwam Spinning in mijn leven en heb ik verschillende opleidingen gevolgd tot Spinning instructeur. Dit doe ik nog steeds met heel veel passie.

Het leukste voor mij blijft de combimatie van je zowel fysiek als mentaal telkens weer een stapje verder te kunnen brengen. De factor fun en afzien zijn onvoorwaardelijk met elkaar verbonden en dan ook terug te vinden in mijn lessen. 

Twijfel niet en stap op die spinning-bike!

C U Maniacs! 

Cindy

Mijn passie ligt in het werken met kinderen! In mijn job werk ik als leerlingenbegeleiding in een school. Ik werk daar met kinderen individueel en in groep. Daarnaast ben ik werkzaam in een privépraktijk.

Sport en spel bevordert de ontwikkeling van kinderen en jongeren, het verhoogt het zelfvertrouwen en heeft een goed effect op het zelfbeeld.

 Beweging en spelen staan centraal.  Bewust omgaan met je eigen lichaam, plezier beleven, jezelf leren kennen en je goed in je vel voelen dat is het doel van mijn lessen! 

Claudia

Sporten triggert me al van jongs af aan. Ik heb zowat alle sporten geprobeerd die je maar kan bedenken. Al vrij snel werd duidelijk dat het als een ‘drugs’ voor me is en dat ik me er zowel fysiek als mentaal in kan uitleven. Mijn grootste passie vond ik in het handballen. Na het doorlopen van de Topsportschool bereikte ik de Nationale Ploeg. Na mijn eigen handbalcarrière heb ik ondertussen al meerdere handbalteams gecoacht. Ook coachte ik een waterpoloteam en organiseerde ik Bootcamps.

Sporten is mijn leven en ik organiseer dan ook alles ernaar zoals voeding, levensstijl, planning, etc. Het geeft me energie en deze energie wil ik dan ook graag overbrengen op andere. Naast het coachen geef ik LO lessen en werk ik parttime bij Sport Vlaanderen.

Wil je graag je grenzen verleggen en samen met mij de Neeroeterse bossen verkennen dan zie ik je graag verschijnen in mijn les.

Marijke

Door mijn jarenlange ervaring in de wellness sector, durf ik me gerust specialist in het creëren van ontspanningsmomenten te noemen. Mijn ervaring ligt in het geven van verschillende ontspanningsmassages, meditatieworkshops, kinderyoga en yoga-initiaties voor volwassenen.

Om te blijven groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en om mensen met dezelfde passie nog beter te kunnen begeleiden, volg ik een Yoga Docenten opleiding.

Graag verken ik samen met jou het pad van yoga. Laten we samen verbinden, dichter tot onszelf komen en leren genieten van de kleine dingen in het leven.

Tot op de yogamat… Namasté!

Gilberte

Bewegen op muziek, pasjes en choreo’s doen op en rond de step, het is helemaal mijn ding! Als kind stond ik steevast als eerste te shaken als er ergens muziek speelde.

Als werkende mama van 2 dochters was mijn passie even op de achtergrond geraakt. maar ik vond deze terug in de Step Aerobics lessen. Het is genieten van de me-time en ondertussen werk je aan je conditie in een leuke en gezellige groep.

De afgelopen jaren deed ik al heel wat ervaring op in Step Aerobics en ondertussen geef ik de Step Dance aan de Teens.

Beweegt jouw tiener graag en wil hij/zij graag danspasjes aanleren? Dan is de Step Dance echt iets voor hem/haar!

Let’s Dance! Tot in mijn les.

Laureen

Dagelijks werk ik aan een actieve, gezonde levensstijl waarin beweging, voeding, natuurlijke en holistische gezondheid centraal staan. 

Eén van mijn grootste passies is dans, ik dans door het leven sinds ik mijn eerste stappen kon zetten. Ik ben vanaf 4 jaar in een dansschool beginnen dansen (non-stop) tot mijn 17 jaar. Je kon mij altijd herkennen aan mijn brede glimlach. Het laatste jaar hiervan was ik actief in een wedstrijdgroep en daar heb ik veel ervaring opgedaan.

De belangrijkste factoren in dans zijn voor mij PLEZIER en VRIJHEID. En dat plezier wil ik overbrengen in mijn lessen. 

Door dans ben ik in mijn zachte, vrouwelijke kracht komen te staan. Dit is dan ook mijn doel met Power Dance, dat vuurtje in jullie ontsteken, met heel veel enthousiasme, plezier én op een actieve manier. 

Klaar voor jouw ‘innerlijk vuur’!?

Aan alle Power Ladies, ik kijk er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in mijn les!

Glenn

Sport zit helemaal verwikkeld in mijn leven. Hoofdzakelijk voetbal, dit beoefen ik al sinds jonge leeftijd. Ondertussen zijn daar ook andere sporten bijgekomen zoals Tennis, Padel, Volleybal, Basketbal, Wielrennen, Veldrijden, MTB, etc. Deze beoefen ik recreatief en met evenveel passie.

Enkele jaren geleden ben ik gestart als Personal Trainer en geef ik op maat gemaakte kracht- en cardio trainingen aan sporters uit verschillende disciplines en aan beginners.
De combinatie van het mentale, het ‘afzien’ fysiek maar ook de fun zal je altijd terugvinden in mijn trainingen. Dit alles maakt dat we samen jouw doelen kunnen waarmaken!

Mijn passie voor sport wil ik graag met jullie delen, ben je nu 5, 13, 30 of 65 jaar elke leeftijd kan bij mij de gepaste training vinden!

Laten we samen aan de slag gaan!

Tim

In mijn kinderjaren ben ik gestart met voetballen en op mijn zevende kreeg ik een kans om bij KRC Genk te gaan spelen. Dit was een super mooie ervaring en in de 9 jaren dat ik er speelde, kreeg ik de meest kwaliteitsvolle trainingen zoals conditie, looptechnieken, kracht, etc.

Hierna speelde ik nog in enkele lagere reeksen en kwamen er ook andere sporten bij zoals fitness, lopen, zwemmen en sinds kort ook fietsen.

Sporten is voor mij nooit een opgave geweest, er is zelf een lichte frustratie wanneer ik het niet kan doen.

Het plezier dat ik zelf ervaar tijdens het sporten wil ik overbrengen op jou. Kom het zelf ervaren tijdens één van mijn lessen.

Sporten is voor IEDEREEN!

Kathleen

Al van jongs af aan ben ik zot van sporten. Badmintonnen, lopen en zwemmen zijn hier alvast enkele voorbeelden van.
Met een achtergrond in zowel sport en bewegen als ergotherapie, beschik ik over een  combinatie van kennis en ervaring om jou te begeleiden naar jouw sportdoelen. 

Voor mij draait sporten niet enkel om de fysieke activiteit, maar ook om het plezier dat het met zich meebrengt. Het is een geweldige manier om zowel je lichaam als je geest te versterken. Het gevoel van voldoening na een uitdagende training of het plezier van samen bewegen kan zo’n deugd doen!

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in een van mijn lessen en samen te werken aan een gezonder, gelukkiger en actiever leven. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, je bent van harte welkom om deel te nemen en te ontdekken wat sport en beweging voor jou kan betekenen. Tot snel!

Vacature

Kom jij bij ons Team?

Door ons uitgebreid aanbod van groepslessen voor volwassenen en tieners zijn we steeds op zoek naar gepassioneerde lesgevers. Zowel voor onze Yoga- als voor onze Sportlessen.

Ben jij nog op zoek naar een mooie lesgeef locatie en een leuk Team!?

Wil jij graag een les geven die we reeds in ons aanbod hebben of geef jij een les die we nog kunnen toevoegen aan onze uurrooster? 

Neem dan zeker eens contact met ons op en dan bekijken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mail ons op hello@energico.be