Niños en Teens team

Ons team van enthousiaste lesgevers staat te trappelen om jou te ontmoeten!

Cindy

Hallo ik ben Cindy Segers, 46 jaar en mama van twee kinderen.

Mijn passie ligt in het werken met kinderen!  In mijn job werk ik als leerlingenbegeleiding in een school.  Ik werk daar met kinderen individueel en in groep.  Daarnaast ben ik werkzaam in een privépraktijk.

Vol enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan en kijk ik er heel erg naar uit om wekelijks sport en bewegingsmoment te begeleiden voor de Ninos en Juniors (Move and Play + Circuit Training).

Bewust omgaan met je eigen lichaam, plezier beleven, jezelf leren kennen en je goed in je vel voelen dat is het doel van de lesjes!  Beweging en spelen staat centraal.  Sport en spel bevordert de ontwikkeling van kinderen en verhoogt het zelfvertrouwen en heeft een goed effect op het zelfbeeld!

Renate

Hoi, ik ben Renate, een energieke mama van 2 die in het dagelijks leven werkt als opvoedster. Ikzelf ben een paar jaar geleden beginnen met sporten bij Enérgico, van daaruit is de passie voor het lesgeven begonnen. Ik heb de kans gekregen van Freija om les te beginnen geven waarvoor ik haar zeer dankbaar ben. Ik ben begonnen met de lessen circuittraining voor de Ninõs en Teens. Deze les is een combinatie van spierversterkende – en cardio oefeningen met een vleugje plezier.

Dan heb ik een cursus kinder- en tieneryoga gevolgd waardoor ik een nieuwe passie heb gevonden en deze deel ik nu met de kids in mijn lessen. We leggen hierbij de focus op de yogahoudingen maar ook is er plaats voor eens een babbeltje te maken, een tekenmoment, yogaspelletjes,….

Ik kijk er naar uit om mijn passie met jullie te delen in één van mijn lessen.