Niños en Teens team

Ons team van enthousiaste lesgevers staat te trappelen om jou te ontmoeten!

Daphne

Allereerst welkom op deze site.

Ik wil jullie graag iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Daphne en ik heb een grote passie voor sport én voor kinderen. In het dagelijks leven werk ik als kleuterjuf en hou ik me graag bezig met een gezonde levensstijl. Ik ben een zeer actieve vrouw die heel veel zin heeft in het leven!

Kennis overdragen aan kinderen is echt mijn passie en dat doe ik met heel veel plezier. Ik leg graag de focus op het verbeteren en het leuker maken van mijn lessen zodat de leerstof bij de kinderen goed blijft hangen. Dat doe ik zowel in mijn klas, als tijdens sportactiviteiten. Voor mij bestaat er geen leuker vak dan met kinderen bezig zijn!

Ik ben dan ook heel blij dat ik deze passie met jullie kan gaan delen en ik ben er dan ook helemaal klaar voor om deze nieuwe uitdaging samen met jullie aan te gaan! Hopelijk tot snel!

Renate

Hoi!
Ik ben Renate, een energieke en sportieve mama van 2 kinderen die in het dagelijkse leven werkt bij de kinderopvang in Maaseik. Het is altijd mijn droom geweest om met mensen en vooral met kinderen te werken. Daarom was de stap om deze nieuwe uitdaging te aanvaarden niet zo groot, nu kan ik mijn passie voor sport en mijn liefde voor kinderen combineren.

Ik kijk er enorm naar uit om de kinderen te begeleiden in hun sportavontuur en hun het plezier van het sporten te laten ervaren.

Tot in één van mijn lessen!

Vicky

Hallo!

Ik ben Vicky, sportjuf van het nieuwe niños en teens team van Energico. Ik ben een actieve en trotse mama van 2 lieve en sportieve jongens. In het dagelijks leven werk ik als administratief boekhoudkundig medewerker. Ik heb echter een opleiding als leerkracht middelbaar onderwijs genoten en heb sportbegeleiding gegeven in een afslankcentrum . In de bib van Maaseik heb ik jonge kinderen lees –en knutselbegeleiding gegeven. Ik vind het geweldig om kinderen en jongeren te begeleiden en te motiveren om zich ten volle te ontplooien. Verder heb ik zelf ook de sportkriebels goed te pakken. Daarnaast hou ik ook van fotografie en creatief bezig zijn op alle mogelijke manieren. Met veel plezier en enthousiasme ben ik dan ook op deze nieuwe uitdaging bij Energico ingegaan.

Ik verheug me er enorm op om jullie tijdens mijn lessen allemaal te mogen begeleiden en motiveren in het sporten en om jullie te laten beleven dat sporten leuk is. Hopelijk tot gauw!