Niños en Teens team

Ons team van enthousiaste lesgevers staat te trappelen om jou te ontmoeten!

Lien

Als turnjuf doe ik niets liever dan sporten. Ik vind het dan ook geweldig om die kriebels over te brengen op kinderen. Ik mocht genieten van een bacheloropleiding aan de UCLL te Leuven. Later kon ik dan nog mijn opgedane kennis verrijken met een aanvullende opleiding in MultiMove voor kids. Beweging heeft een positieve invloed op de lichamelijke en mentale gezondheid bij zowel kinderen als volwassenen. Ik heb er dan ook erg veel plezier in om met die gedachte samen op zoek te gaan naar ieders talent in beweging. Ook ikzelf blijf elk jaar nog nieuwe sporten opzoeken. Steeds op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging geeft mij veel energie!

Renate

Hoi, ik ben Renate, een energieke mama van 2 die in het dagelijks leven werkt als opvoedster. Ikzelf ben een paar jaar geleden beginnen met sporten bij Enérgico, van daaruit is de passie voor het lesgeven begonnen. Ik heb de kans gekregen van Freija om les te beginnen geven waarvoor ik haar zeer dankbaar ben. Ik ben begonnen met de lessen circuittraining voor de Ninõs en Teens. Deze les is een combinatie van spierversterkende – en cardio oefeningen met een vleugje plezier.

Dan heb ik een cursus kinder- en tieneryoga gevolgd waardoor ik een nieuwe passie heb gevonden en deze deel ik nu met de kids in mijn lessen. We leggen hierbij de focus op de yogahoudingen maar ook is er plaats voor eens een babbeltje te maken, een tekenmoment, yogaspelletjes,….

Ik kijk er naar uit om mijn passie met jullie te delen in één van mijn lessen.