SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Small Group Personal Training is een workout in een kleine groep van 3-4 personen onder begeleiding van een professionele coach. 1 reeks = 4 lessen (=4 weken). De inhoud van de trainingen zijn zeer gevarieerd, alle spiergroepen komen aan bod. Er komt altijd een stuk conditietraining in voor, maar ook spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht. We maken iedere les gebruik van 1 soort materiaal (vb. barbell, dumbells, losse gewichten, elastieken, etc.).

Ben jij met een groep van 3-4 personen en heb je interesse in deze persoonlijke begeleiding stuur dan een mail naar hello@energico.be.

Doel

Tijdens deze training werk je zowel aan je conditie als je spierkracht uithoudingsvermogen.  Dit alles op een laagdrempelige manier, zodat je op 4 weken tijd je conditiepeil weer optrekt en eventueel kan doorstromen naar andere lessen.

Doelgroep

Voor wie wil afvallen, zijn spieren wil versterken, zich fitter en energieker wil voelen.

Voor wie zijn lichaam wil verstevigen om er strakker en slanker uit te zien (Tone and Shape). Voor alle niveaus, jong en oud.

Voordelen

  • Door te trainen in kleine groepjes stimuleer je elkaar en krijg je een intensieve begeleiding van je instructeur.
  • We doen dit alles op opzwepende muziek. Plezier en fun verzekerd!
  • Op een les train je alle spiergroepen.
  • Terwijl jij je spieren verstevigt, zorgt de muziek op de achtergrond ervoor dat je gemotiveerd blijft.
  • Je verbruikt een heleboel energie. Het is de ideale training voor wie snel in vorm wil geraken.
  • De training kent geen moeilijke danspassen. Daarom is deze training dus niet alleen voor vrouwen, maar ook juist voor mannen heel geschikt.
  • Ook voor je budget is een small group training echte winst. Want je deelt immers de prijs van een personal coach onder je teamleden.

Lesduur

Lesinhoud

10’ Warming-up
40’ Training
5’ Cooldown + stretch

Dagen + uren op aanvraag

Prijs € 280,- voor 4 weken (3-4 personen)