Easy Flow Yoga

Bij Easy Flow Yoga wissel je dynamische en statische houdingen met elkaar af en je ondersteunt je lichaam met je ademhaling. De fysieke belasting van deze yogavorm is minder dan bij de Vinyasa Flow Yoga.

Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan de opbouw van de houdingen en reiken we je opties aan om de houdingen op jouw lichaam aan te passen.

Mocht deze vorm niet actief genoeg voor je zijn, dan hebben we ook nog de Vinyasa Flow Yoga. In deze les worden er Vinyasa toegevoegd en ga je iets sneller door de verschillende houdingen.

Wil je graag nog meer dan verwijzen we je door naar onze Ashtanga Yoga Workshops. De houdingen in onze Easy Flow en Vinyasa Flow lessen komen uit de Ashtanga.

Doel

Met Easy Flow vergroot je je spierkracht en souplesse, verbeter je je concentratie en leer je luisteren naar je lichaam.

Doelgroep

Deze vorm van yoga is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een zachte en ontspannende vorm van yoga. Het is zowel geschikt voor beginners als voor meer ervaren beoefenaars. Alsook ideaal als je herstellend bent van een ziekte of als je op zoek bent naar een methode om terug in vorm te komen.

Voordelen

  • Ontwikkeling van de spieren op een actieve manier waardoor je sterker wordt.
  • Verbetering van houding en evenwicht.
  • Toename soepelheid en flexibiliteit van het hele spiersysteem.
  • Het vergroot je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
  • Kalmeert de geest.

Lesduur

Lesinhoud

10’ Meditatie en ademhaling
40’ Staande + zittende houdingen
10’ Eindontspanning 

Dinsdag 20:15-21:15

Woensdag 10:30-11:30