Body Power

Body Power is een full-body work-out die zich vooral richt op krachttraining. De training gebeurt in groep en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Er worden o.a. halterstangen (barbells) gebruikt waarvan je het gewicht naargelang je eigen niveau kunt bepalen. Tijdens deze training komen alle spiergroepen aan bod. De verschillende oefeningen worden op muziek uitgevoerd.

Doel

De training brengt het krachtuithoudingsvermogen van jouw spieren naar een hoger niveau. De combinatie van een hoog energieverbruik en de spierversteviging maakt van deze trainingsvorm de ideale manier om doeltreffend aan je lichaam te werken.

Doelgroep

Voor wie wil afvallen, zijn spieren wil versterken, zich fitter en energieker wil voelen.

Voor wie zijn lichaam wil verstevigen om er strakker en slanker uit te zien (Tone and Shape).

Voor alle niveaus, jong en oud.

Voordelen

  • Body Power is een afwisselende les. Er komen onder andere spierkrachtoefeningen aan bod zoals: squats, presses, lunges, lifts en curls.
  • Terwijl jij je spieren verstevigt, zorgt de muziek op de achtergrond ervoor dat je gemotiveerd blijft om op je eigen tempo door te blijven gaan.
  • Je verbruikt een heleboel energie. Het is de ideale training voor wie snel in vorm wil geraken.
  • De training kent geen moeilijke danspassen. Daarom is deze training dus niet alleen voor vrouwen, maar ook juist voor mannen heel geschikt.
  • Het gewicht aan de barbell kan variëren van 1kg tot meer dan 30kg, dit bepaal je zelf. Het maakt de training dus geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.
  • Wil je aan krachttraining doen maar wil niet in de fitness aan de slag, dan is dit de ideale groeples voor jou.
  • Op motiverende muziek worden veel herhalende oefeningen gedaan waarbij je spieren uitgedaagd worden. Daarbij varieert het tempo van langzaam tot heel snel.

Lesduur

Lesinhoud

10’ Warming-up
45’ Krachttraining
5’ Cooldown + stretch

Maandag 19:00-20:00

Donderdag 20:15-21:15