Sport- en yogalessen binnen een aangename setting voor volwassenen (16+) en tieners (10-16j).
Bewegen verandert niet alleen je lichaam door de ontwikkeling van spieren en een sterke fysiek, maar het sterkt ook je mentale gezondheid. Je voelt je vitaal, energiek, actief en levenskrachtig. Deze woorden kan je samenbrengen onder het Spaanse begrip “Enérgico”!

Tot in één van de lessen? Bekijk het uurrooster.

De lessen vinden INDOOR of OUTDOOR plaats, check het uurrooster!

Al onze lessen zijn op elk moment instapbaar en vinden het hele jaar door plaats (ook in de vakanties).

Functional Fit

Volwassenen

Full-body work-out. Je traint al je spieren en uithoudingsvermogen. Er wordt gefocust op het uitvoeren van functionele bewegingen.

Step Aerobics

Volwassenen

Cardio workout. Train je uithoudingsvermogen en onderlichaam met een leuke choreo op de step.

Body Shape

Volwassenen

Een full-body work-out waarbij er wordt gewerkt aan je uithoudingsvermogen en spierversterking.

Yoga – Vinyasa Flow

Volwassenen

In deze dynamische vorm van yoga bewegen we in een flow van verschillende houdingen op het ritme van de ademhaling.

YOGA - Yin Yoga

Volwassenen  

Yin yoga is een langzame en rustige vorm van yoga, waarbij de houdingen voor een langere tijd worden vastgehouden (3-5 minuten).

Body Power

Volwassenen

Body Power is een Full-Body workout die zich vooral richt op krachttraining. De training gebeurt in groep en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Bootcamp Outdoor

Volwassenen

Vanaf oktober. Meer info volgt.

Yoga - Hatha Yoga

Volwassenen

Vanaf oktober. Meer info volgt.

Circuit Training TEENS

Tieners

Bij de Teens is ons motto “sporters beleven meer”. Hier doen we een circuittraining in groep aangepast aan ieders leeftijd en niveau. De training zal starten met een warming-up onder de vorm van loopvormen. Daarna starten we met het circuit dat bestaat uit 10 à 15 oefeningen die wekelijks variëren. Elke oefening duurt 1 minuut, daarna wordt er doorgeschoven. Het hele circuit voeren we 2 keer uit met tussen in een (drink)pauze. De les wordt afgesloten met een cooling-down.

Yoga TEENS

Tieners

Via deze lessen kunnen tieners op een speelse manier met zichzelf en met yoga in contact komen. Er is een leuke afwisseling tussen ontlading, rust en spel. Door yoga oefeningen, beweging, ademhaling, aanraking, massage, klank en spel creëren we ruimte om hun natuurlijke en spontane soepelheid, opgewektheid en energie terug te geven en verder te ontplooien. Ze leren zichzelf en hun lichaam te respecteren en beter te leren kennen.

Step Dance TEENS

Tieners

Meer info volgt.